De eerste spadesteek voor het duurzaam bedrijventerrein Kunstberg in Eeklo

Het bestaande bedrijventerrein Kunstdal in Eeklo wordt uitgebreid met 5 ha, bestemd voor bedrijven die een oppervlakte zoeken groter dan 5.000 m2. Veneco trekt met dit terrein ook de kaart van een duurzame ontwikkeling. Langs de private percelen zal een erfdienstbaarheidsstrook van 3 meter worden aangelegd die een warmtenet in de toekomst mogelijk maakt.

Aannemer Aswebo startte alvast met de aanleg van de wegen en de riolering. Als de werken een vlot verloop kennen, kunnen de werken afgerond zijn tegen het einde van 2017.

De bedrijfspercelen zullen via een parallelweg met de Ringlaan ontsloten worden vanaf de rotonde die ook de ontsluiting van het ziekenhuis AZ Alma verzekert. Door deze gunstige ligging hebben de bedrijven een zichtlocatie naar de Ringlaan.

Veneco streeft ernaar om percelen te creëren op maat van de geïnteresseerde bedrijven. Op basis van de activiteit en de gevraagde bebouwde oppervlakte kan een perceel uitgezet worden.

De verkoopprijs bedraagt 90 euro/m2. Wie interesse heeft, kan nu al een afspraak maken met Wendy Van Laere (wendy.vanlaere@veneco.be of 09/218.99.13).

Meer info vindt u ook op onze website onder bedrijventerreinen.