Eerste spadesteek Renson in De Prijkels

Op het bedrijventerrein 'De Prijkels' gaf Paul Renson (CEO Renson) op 25-05 de eerste spadesteek voor de bouw van een gloednieuw Outdoor Experience Center dat tegen 2021 volledig operationeel moet zijn. 

De nieuwe vestiging biedt onderdak aan productie, burelen, test- en trainingscentra en showroom voor de outdoor activiteit nl. terrasoverkappingen, carports, gevelbekleding, tuinwanden, tuinverlichting,...

Renson creëert op de site werkgelegenheid voor 100 arbeiders en 50 bedienden. 

'Een intelligent machinepark zal in deze nieuwe productiesite voor een optimale productieflow zorgen. Er komt een automatisch hoogbouw magazijn om profielen op te slaan en een speciaal ontworpen, computergestuurde productielijn om onderdelen efficiënt en volgens onze hoge kwaliteitsnormen samen te stellen tot bestellingen op maat', verduidelijkt Dieter Heyman (Business Unit Manager Outdoor Renson). 

Algemeen directeur Sofie Vandelannoote van Veneco: 'Dat onze duurzame aanpak perfect strookt met de bedrijfsfilosofie van Renson, versterkt nog eens het imago van De Prijkels als duurzaam bedrijventerrein'. Bekijk hier het volledige video-interview. 

Het volledige persbericht kan u hier downloaden.