Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord

Groot Prijkels: Werken & verkoop gestart

Veneco gaf op maandag 19 februari samen met studiebureau Sweco, aannemer Stadsbader en AWV een toelichting over het verloop van de werken.

In een eerste fase komt er een volledig nieuw kruispunt op de N35 aan de Karrewegstraat. Het verkeer van op de E17 richting ‘Groot Prijkels’ zal na de werken via 2 rijstroken het bedrijventerrein kunnen binnenrijden. Het nieuwe kruispunt zal zorgen voor een vlotte circulatie van en naar het bedrijventerrein.

In een tweede fase pakken we de Karrewegstraat aan tot aan het kruispunt met de N494. Nadien starten we met de lussen in het binnengebied zodat nieuwe terreinen worden ontsloten.

Wilt u alles weten over de werken en de bereikbaarheid van de stad Deinze en het bedrijventerrein. Dan kan u zich inschrijven op onze nieuwsbrief via info@veneco.be of u kan alles volgen via de website.

Op 20 februari verwelkomden we een 200-tal geïnteresseerden op een infomoment waarin we de plannen, prijzen en timing bekend maakten. Alle info over de beschikbare percelen en de wijze waarop u zich kandidaat kan stellen, kan u nalezen op onze website