Kwaliteitskamer VakWeRK draait op volle toeren

Na de lancering van VakWeRK op 4 april organiseerden we twee kwaliteitskamers, de eerste op 27 mei en de tweede op 24 juni. De experten adviseerden uiteenlopende projecten nl. van inbreidings- en verdichtingsprojecten tot de reconversie van een recreatieterrein. De projecten liggen verspreid binnen het werkingsgebied van de drie intercommunales Interwaas, Solva en Veneco. Zo kwamen projecten in Zulte, Lochristi, Geraardsbergen, Sint-Niklaas, Sint-Gillis-Waas, Sint-Lievens-Houtem en Zwalm aan bod.

De agenda voor het najaar werd ondertussen ook vastgelegd. De kwaliteitskamer komt opnieuw samen op 18 september, 23 oktober, 20 november en 13 december, telkens van 9.00 u tot 13.00 u. De vergaderlocatie wordt vastgelegd in functie van de aangemelde dossiers.

Lokale besturen die een project wensen aan te melden voor de eerstvolgende kwaliteitskamer van woensdag 18 september, kunnen hiervoor contact opnemen met het lokaal aanspreekpunt binnen hun intercommunale. Voor Veneco is dit Rien Gellynck (rien.gellynck@veneco.be of 09/218.98.36).

De deadline voor het aanmelden van projecten is vastgelegd op 28 augustus.