Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord

Renson eerste koper op uitbreiding bedrijventerrein De Prijkels

De werken voor de uitbreiding van het bedrijventerrein ‘De Prijkels’ zijn gestart en verlopen volgens planning. Dit voorjaar lag de focus op de realisatie van de ontsluiting op de N35 in samenwerking met het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV). Het nieuwe kruispunt begint vorm te krijgen en zal tegen midden juli a.s. opengesteld worden. De grootste hinder zal met het opnieuw openstellen van de N35 achter de rug zijn. 

Het 1ste perceel dat klaar was voor verkoop ligt langs de E17 en heeft een oppervlakte van +/- 9,5 ha. Hiermee is het één van de grootste percelen in de uitbreiding. 

De kandidaturen werden getoetst aan de vooraf goedgekeurde selectiecriteria nl. locatie, mobiliteit, duurzame initiatieven, economie en globale visie. Omdat het perceel een belangrijke zichtlocatie heeft, hechtten we ook veel belang aan een visueel aantrekkelijke bedrijfsarchitectuur.  

De Raad van Bestuur van Veneco beoordeelde de kandidaturen en besliste het perceel toe te wijzen aan het bedrijf Renson uit Waregem.

Download hier het persartikel voor meer info over het vervolg van de werken.