Veneco lanceert haar toekomstplan

2019, een nieuwe legislatuur en een nieuwe Raad van Bestuur. We sloten de periode af met een evaluatierapport en maakten werk van een toekomstplan. 

Hoe zal Veneco haar gemeenten verder ondersteunen in deze legislatuur? 

Burgemeesters, schepenen, raadsleden, ambtenaren, stakeholders,… kwamen het te weten op de Algemene Vergadering van donderdag 20 juni. Tijdens de Jaarvergadering presenteerde Sofie Vandelannoote, algemeen directeur, het strategisch plan voor de huidige legislatuur. 

Als intercommunale van 21 gemeenten rond Gent streven wij naar een efficiënte en gerichte informatiedoorstroming. En dit willen we ook uitstralen in onze communicatie. Daarom kozen we voor een interactief digitaal toekomstplan waarin je kan lezen hoe Veneco haar gemeenten verder ondersteunt in deze legislatuur. 

Dienstbaarheid van deskundigheid staat voorop, steeds in relatie met een proactieve rol die we opnemen om een antwoord te bieden op de huidige maatschappelijke uitdagingen. We stellen zowel inhoudelijke als organisatorische strategische uitgangspunten voor. Tot slot zoomen we in op onze kerntaken en het team dat elke dag voor onze gemeenten in de weer is. 

Lees er alles over in ons interactief toekomstplan: https://toekomstplan.veneco.be

Ons Jaarverslag 2018 is hier te raadplegen.