Wandel mee en doe inspiratie op om je bedrijf groener te maken

Deinze Industrie organiseert op woensdag 9 november een praktisch infomoment over hoe je kan vergroenen rond jouw bedrijf. Met de laarzen aan tijdens een natuurwandeling tonen experts, waaronder onze parkmanager Sam Lievens, de best practices: voorbeelden van waterhuishouding, ruimtelijke inrichting en groenvoorzieningen van bedrijfsgronden.

Het doel is ondernemers te inspireren om de eigen bedrijfsgronden te vergroenen bij aanleg of heraanleg. Er is een praktijkgetuigenis en ondernemers kunnen op basis van een eenvoudig grondplan of een luchtfoto gratis een eerste advies krijgen over de groeninrichting. De intenties om meer groen te voorzien rond de bedrijfsgronden worden onmiddellijk beloond met een gratis boom voor alle aanwezigen. 
 

Inschrijven

Schrijf je in vóór 28 oktober via info@deinzeindustrie.be

Programma

13.30 u

Onthaal bij Snel Logistics, E3-laan 62/66 in Deinze

13.50 u Wandeling naar de bufferzone in De Prijkels
14.00 u Persmoment in de bufferzone
14.30 u Korte natuurwandeling met tips over waterhuishouding, ruimtelijke inrichting en voorbeelden
15.00 u Experten aan het woord: Filip Vervaecke (schepen industrie en milieu stad Deinze), Gert Snel (CEO Snel Logistics), Koen Houthoofd (Natuurpunt), Steven Vandendriessche (diensthoofd/omgevingsambtenaar klimaat, duurzaamheid en milieu stad Deinze) en Sam Lievens (parkmanager Veneco)
16.00 u Gratis advies over groenaanleg & aansluitend netwerk met een drankje en een zoetje.