Private partner voor de reconversie Rustoord De Mey in Wachtebeke

De gemeente Wachtebeke zoekt een private partner voor de reconversie van Rustoord De Mey tot innovatieve woonontwikkeling.

De gemeente Wachtebeke wenst onder begeleiding van Veneco op de site van het voormalige rustoord De Mey een beeldbepalend en kernversterkend woonproject te realiseren. Deze centrale plek in de gemeente vraagt om een kwalitatieve ontwikkeling. 

De kwaliteit van de nieuwe architectuur en de belevingswaarde van het (semi-) publiek groen worden bepalend voor de totale site waartoe ook het actieve woonzorgcentrum behoort. De gemeente ziet met het project een uitgelezen kans om een wijk te creƫren waar vernieuwend en inclusief wonen centraal staan. Een voorbeeldproject dat de toon zet voor toekomstige innovatieve ontwikkelingen in de gemeente.

Daarom gaat de gemeente Wachtebeke op zoek naar een private partner voor de realisatie van de site.

Interesse?

GeĆÆnteresseerden kunnen het bestek downloaden na het vervolledigen van onderstaand formulier.

Overeenkomstig artikel 64 van de wet van 17-06-2016 dient de aanbestedende overheid de opdrachtdocumenten via elektronische middelen op kosteloze, vrije, volledige en rechtstreekse wijze aan te bieden. U bent dus niet verplicht om u te identificeren. Door u toch te identificeren, kunnen wij u op de hoogte brengen van wijzigingen en verduidelijkingen in de opdrachtdocumenten. We raden u daarom aan om de bedrijfsnaam en e-mail in te vullen.

Opgelet, lukt dit niet, probeer een andere internetbrowser. We ondervinden problemen met Safari. 
Verschijnt de link niet na het invullen van het formulier, neem contact op met Sarah De Pourcq. 

Indiening

9 november 2022 om 10.15 u

Vragen? 

Sarah De Pourcq
E: sarah.depourcq@veneco.be
T: 09/218 99 48