Erfpachthouder voor de Tramstelloodsen

De gemeente Merelbeke zoekt in samenwerking met Veneco een erfpachter voor de Tramstelloodsen. De Tramstelloodsen zijn vastgesteld erfgoed met een oppervlakte van zo’n 610 m2. De gebouwen vragen om een grondige renovatie en worden voor een periode van 15 tot 50 jaar (door de kandidaat zelf aan te geven) in erfpacht gegeven. De gemeente gaat op zoek naar een private partner om de renovatie uit te voeren met aandacht voor het erfgoed. Er wordt ook gevraagd om een bruisende invulling te realiseren in dit gebouw.

Meer info over deze oproep en de algemene en specifieke beoordelingscriteria zijn raadpleegbaar na het vervolledigen van onderstaand formulier. 

De gemeente Merelbeke en Veneco kozen ervoor de documenten via elektronische middelen op kosteloze, vrije, volledige en rechtstreekse wijze aan te bieden. U bent niet verplicht om u te identificeren. Door u toch te identificeren, kunnen wij u op de hoogte brengen van wijzigingen en verduidelijkingen in de opdrachtdocumenten. We raden u daarom aan om de bedrijfsnaam en e-mail in te vullen.

Opgelet, lukt dit niet, probeer een andere internetbrowser. We ondervinden problemen met Safari. 
Verschijnt de link niet na het invullen van het formulier, neem contact op met Sarah De Pourcq. 

Indiening

T.e.m. 6 juli 2023 om 10.15 u via e-procurement. 

Vragen

Sarah De Pourcq
Esarah.depourcq@veneco.be
T: 09/251 22 22